Rain Bird

Rain Bird je globalno poznati brend i vodeći proizvođač uređaja za navodnjavanje u poljoprivredi, navodnjavanju krajobraza i navodnjavanju sportskih terena i igrališta za golf. Poznat po iznimnoj kvaliteti i trajnosti proizvoda Rain Bird je i u hrvatskoj najzastupljeniji proizvođač i najčešći odabir profesionalnih instalatera i klijenata.

Solem

Solem Electronique je francuski proizvođač elektroničke opreme s preko 30 godina iskustva u izradi industrijskih upravljačkih i komunikacijskih komponenti. Nakon niza godina proizvodnje za vodeće svjetske brendove Solem se otvorio tržištu pod vlastitim imenom i ubrzano se pretvara u jednog od najinovativnijih proizvođača kvalitetne opreme za automatizaciju okoliša.

In-Lite

In-Lite je nizozemski proizvođač LED vrtne rasvjete modernog dizajna i visoke kvalitete s inovativnim rješenjima za kabele i vodootporne sponice koja omogućavaju jednostavnu ugradnju i dugotrajnu pouzdanost rasvjetnih tijela i instalacije.

Norma Water Management

Norma Water management nastao je akvizicijom tvrtke NDS, jednog od vodećih američkih proizvođača dijelova za sustave navodnjavanja i proizvoda za odvodnju, od strane Norma Group, globalnog lidera u proizvodnji industrijskih spojnih elemenata.

Elysee

Elysee je proizvođač elemenata za cjevovode u navodnjavanju, industriji i energetici sa sjedištem na Cipru, i prisutan u više od 60 zemalja u svijetu. Mehaničke tlačne spojnice za cjevovode iz polietilena su rezultat vlastitog razvoja i inovacija i izrađene od najkvalitetnijih materijala.
vrh stranice
vrh stranice