Rain Bird

Rain Bird je globalno poznati brend i vodeći proizvođač uređaja za navodnjavanje u poljoprivredi, navodnjavanju krajobraza i navodnjavanju sportskih terena i igrališta za golf. Poznat po iznimnoj kvaliteti i trajnosti proizvoda Rain Bird je i u hrvatskoj najzastupljeniji proizvođač i najčešći odabir profesionalnih instalatera i klijenata.
Rain Bird je američka tvrtka osnovana 1933. god. u vrijeme naglog rasta poljoprivredne industrije u Kaliforniji. Kao nositelj prvog patenta za impulsni rasprskivač iz 1935. godine, u svojih preko 80  godina postojanja Rain Bird je nositelj preko 450 patenata koji su donijeli revolucionarne promjene u poljoprivrednoj proizvodnji i u industriji navodnjavanja u svijetu.

Danas je Rain Bird globalno vodeći proizvođač u industriji s oko 4.000 proizvoda s kojima je prisutan u navodnjavanju u poljoprivredi, navodnjavanju krajobraza i navodnjavanju sportskih terena i igrališta za golf.

Posebna posvećenost konceptu The Intelligent Use of Water™ ogleda se ne samo u superiornoj kvaliteti i trajnosti Rain Bird proizvoda već i u najnaprednijim rješenjima upravljanja vodom za navodnjavanje.

Upravljački sustavi poput Site Control i IQ sustava za navodnjavanje krajobraza i centralni kontrolni sustavi Stratus, Nimbus i Cirrus za golf igrališta su najnapredniji alati u modernoj industriji navodnjavanja koji omogućuju najveći učinak navodnjavanja uz najmanju potrošnju vode.
vrh stranice
vrh stranice