Tehnička podrška

Kontinuirano ulažemo u znanje i opremu kako bismo kupcima i krajnjim korisnicima pružili cjelovitu i brzu tehničku podršku. Naši djelatnici obučavani su kroz Rain Bird Factory Trained program čime već više od deset godina uživamo status  Authorised Service Partner, s kompetencijama za poslove u okviru Rain Bird GSP, Global Support Plan za centralne kontrolne sustave za navodnjavanje u hortikulturi i na golf terenima. Kao regionalni partner proizvođača uređaja za automatizaciju Solem i proizvođača moderne vrtne rasvjete In-Lite kontinuirano se usavršavamo za tehničku podršku kupcima i promptno rješavanje svih pitanja u jamstvenim rokovima.

Telefonska podrška i daljinski pristup računalu

Razumijemo važnost pouzdanog rada sustava navodnjavanja u vrućim ljetnim danima i klijentima smo na raspolaganju unutar i izvan radnog vremena za rješavanje hitnih situacija vezanih za funkcioniranje opreme.

Za korisnike naprednih centralnih upravljačkih sustava osiguravamo on-line podršku preko daljinskog pristupa računalu.

Opseg podrške uvijek prilagođavamo potrebama i stručnoj osposobljenosti klijenta.

Prilagođena podrška

Korisnicima softwarea za upravljanje sustavima navodnjavanja osiguravamo mogućnost periodičke pohrane originalnih podataka i reinstalaciju sustava u slučaju havarija računalnog hardwarea.

Profesionalnim instalaterima smo uvijek na usluzi za pomoć u suočavanju sa izazovima na terenu, ne samo u pogledu funkcioniranja opreme nego i nalaženju najboljih rješenja za specifične situacije.

Manje iskusnim instalaterima i novim kupcima na usluzi smo za tehničku podršku na terenu u sklopu obuke i unapređenja kompetencija instalaterskog tima.

Za velike korisnike poput hotelskih tvrtki i komunalnih poduzeća prema potrebi organiziramo obuku djelatnika na terenu.

U uvjetima čestih promjena osoblja i potrebe za brzim uvođenjem sezonskih radnika naša terenska podrška izlazi izvan okvira obuke za korištenje opreme i uključuje pomoć u uspostavljanju najučinkovitije organizacije poslova na upravljanju i održavanju sustava navodnjavanja.

Optimizacija potrošnje vode

Na poziv klijenata pružamo stručne usluge izrade rješenja za unapređenje efikasnosti sustava navodnjavanja i smanjenje utroška vode. Članovi našeg tima nositelji su certifikata CLIA, Certified Landscape Irrigation Auditor, European Irrigation Association, i metodologija koju primjenjujemo u evaluaciji i unapređenju sustava navodnjavanja u skladu je s međunarodno usvojenim standardima.

Jamstva

Kroz partnerske odnose s proizvođačima koje zastupamo naši djelatnici obučeni su i opremljeni za  ispunjavanje proizvođačevih protokola u dijagnostici i otklanjanju problema na uređajima. Na taj način uspijevamo već niz godina zadržati besprijekornu reputaciju među kupcima u pogledu podrške u jamstvenim rokovima.
vrh stranice
vrh stranice