O nama

Tvrtka In-Aqua je specijalizirani dobavljač opreme za sustave navodnjavanja, vanjsku rasvjetu i raznu drugu opremu za uređenje krajobraza. Vodeći smo regionalni distributer uređaja i opreme za navodnjavanje i pružamo širok opseg usluga u planiranju, projektiranju, optimizaciji i održavanju sustava navodnjavanja hortikulturnih površina, sportskih terena i golf igrališta.
In-Aqua isporučuje uređaje i opremu s vlastitog skladišta u Zagrebu u čemu niz godina zadržava visoku reputaciju među kupcima u pogledu raspoloživosti i kvaliteti opreme, preciznosti u isporukama i tehničkoj podršci kupcima pri ugradnji i korištenju sustava navodnjavanja.

Od osnivanja u veljači 2000. god. In-Aqua je ovlašteni distributer proizvođača Rain Bird te blisko surađuje s Rain Bird Europe i Rain Bird International.

Kao regionalni Rain Bird Authorized Service Partner (ASP) od 2008. god. pružamo servisnu podršku za Rain Bird centralne kontrolne sustave u Hrvatskoj i susjednim zemljama i partner smo u testiranju upravljačkih sustava u fazi razvoja proizvoda.

U bliskoj suradnji s proizvođačem vrtne rasvjete In-Lite djelokrug rada smo proširili na izuzetno kvalitetan program 12V vrtne rasvjete modernog dizajna i visoke kvalitete.

Tvrtka In-Aqua je od 2007. god. u članstvu udruženja proizvođača, distributera i izvođača navodnjavanja European Irrigation Association.

Aktivno sudjelovanje u radu asocijacije omogućuje nam neposredan uvid u najnovije tehnološke trendove u industriji kao i u razvoj EU regulative u segmentu korištenja različitih izvora vode za navodnjavanje i standardizacije u industrijskom sektoru proizvoda za navodnjavanje.

vrh stranice
vrh stranice