Turistički objekti

Tvrtka In-Aqua je već 20 godina vodeći partner u području navodnjavanja okoliša najuglednijim turističkim tvrtkama u Hrvatskoj. Kao projektanti sustava navodnjavanja, isporučitelji opreme i tehnička podrška sudjelovali smo u uređenju okoliša velikog broja prestižnih hotela, turističkih naselja i autokampova.

Gradski parkovi

U suradnji s nizom gradskih komunalnih tvrtki i krajobraznih arhitekata sudjelovali smo na uređenju nekih od najpoznatijih gradskih parkova, šetnica i riva uz kontinuiranu podršku u projektiranju i obučavanju djelatnika za upravljanje navodnjavanjem i održavanje opreme.

Centralni upravljački sustavi

Kao specijalisti za optimizaciju potrošnje vode u sustavima navodnjavanja opremili smo značajan broj poznatih turističkih objekta sustavima za centralni nadzor i upravljanje navodnjavanjem. Na nekim od objekata ostvarene uštede amortizirale su ulaganje u opremu već u prvoj godini korištenja.

Industrijski objekti

Na uređenju okoliša niza industrijskih objekata projektirali smo i sudjelovali u izvedbi ekonomičnih i robusnih sustava navodnjavanja koji korisniku omogućuju održavanje uz minimalan angažman službe održavanja.

Sportski tereni

Rain Bird sustavi navodnjavanja ugrađeni su na velikom broju travnatih nogometnih terena, teniskih igrališta i drugih sportskih objekata u Hrvatskoj. Među našim referencama su neki od prestižnih gradskih stadiona ali i terena kubova iz nižih natjecateljskih razreda za koje ulažemo jednak trud u odabir i dimenzioniranje optimalnih rješenja.

Golf igrališta

Naša iskustva u navodnjavanju golf igrališta uključuju sve faze realizacije projekata, od planiranja vodnih osnova i projektiranja do izvedbe kompletnih sustava navodnjavanja, crpnih stanica, aeracije jezera i naprednih sustava upravljanja.
vrh stranice
vrh stranice