Solem

Solem Electronique je francuski proizvođač elektroničke opreme s preko 30 godina iskustva u izradi industrijskih upravljačkih i komunikacijskih komponenti. Nakon niza godina proizvodnje za vodeće svjetske brendove Solem se otvorio tržištu pod vlastitim imenom i ubrzano se pretvara u jednog od najinovativnijih proizvođača kvalitetne opreme za automatizaciju okoliša.
Solem Electronique čije je sjedište u Montpelieru u Francuskoj prisutan je u proizvodnji uređaja za automatizaciju više od 30 god. i posebno je poznat po izuzetnoj kvaliteti izrade vodonepropusnih elektroničkih uređaja.

S promjenom vlasništva tvrtke unazad nekoliko godina, Solem postaje izuzetno dinamičan proizvođač pod vlastitim brendom, s nizom inovacija u povezivanju opreme u smjeru Internet Of Things (IOT) rješenja.

Danas Solem proizvodi rastući program uređaja koji koriste Lo-Ra, Bluetooth i WiFi komunikacije i omogućuju umrežavanje i daljinski nadzor nad upravljačkim komponentama u navodnjavanju, vrtnoj rasvjeti i bazenskoj tehnici.
vrh stranice
vrh stranice