IRRISketch - o softveru

IRRISketch je online program za planiranje navodnjavanja koji omogućuje vrlo jednostavan i brz način projektiranja efikasnog sustava navodnjavanja vrt vaših klijenata. IRRISketch je online program, što znači da nema potrebe za instaliranjem ili ažuriranjem programa na Vašem računalu.

IRRISketch možete koristiti na bilo kojem uređaju s kojega imate pristup internetu. Svi Vaši projekti uvijek su ažurirani i dostupni prijavom na Vaš korisnički račun bez obzira s kojeg računala ste pristupili.

IRRISketch program raspoloživ je na hrvatskom jeziku što značajno olakšava rad posebno kod izrade specifikacije materijala i radova, te prikaza informacija o sustavu na prikazima koji se pripremaju za printanje.

Online verzija IRRISketch programa na hrvatskom jeziku raspoloživa je kao jednogodišnja pretplata samo uz kupnju pretplate u In-Aqua d.o.o. koja je IRRISketch partner i pruža obuku i korisničku podršku na hrvatskom jeziku.

IRRISketch program namijenjen je osobama koje imaju osnovna znanja o principima i pravilima planiranja sustava za navodnjavanje, u prvom redu tvrtkama koje se bave projektiranjem i izvođenjem radova na ugradnji navodnjavanja i uređenju okoliša, projektantima instalacija ili projektantima krajobraza koji imaju predznanja iz planiranja sustava za navodnjavanje.


Što Vam pruža IRRISketch?

  • Brzu i jednostavnu izradu rasporeda uređaja za navodnjavanje, crtanje cjevovoda i komponenti automatike i ožičenja sustava.

  • Grafički prikaz ravnomjernosti prekrivanja i intenziteta navodnjavanja na svim površinama.

  • Grafički prikaz hidrauličkih uvjeta u cjevovodu s protocima i radnim tlakom u svakom od segmenata cjevovoda.

  • Automatsko generiranje preporučenih režima rada za sve linije navodnjavanja u sustavu.

  • Automatiziranu izradu specifikacije materijala koja se može povezati s aktualnim cjenicima opreme.

  • Automatiziranu izradu kalkulacije cijene radova prema vlastitim opisima radova i cijenama.

  • Izradu različitih grafičkih prikaza za portebe rada na terenu ili za predaju naručitelju.

  • Jednostavnu izradu izmjena i dopuna za predaju izvedenog stanja instalacije korisniku.

 

vrh stranice
vrh stranice