Navodnjavanje i Zalijevanje - Rasprskivači za Golf - Travnjak - Vrt |       Site map        |       Kontakt         IN-AQUA D.O.O.
CMP Savica-Šanci, Majstorska 1a, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 2404 444
Fax: +385 1 2404 900
www.inaqua.hr
Home O nama Kontakt Edukacijski centar Referentna lista www.rainbird.eu
Proizvodi
Dinamički rasprskivači
Elektromagnetski ventili
Statički rasprskivači
24V programatori
9V programatori
Mikronavodnjavanje
Pribor
Spojni materijal
Podzemno navodnjavanje
FilteriPovjerite posao stručnjacima

treningcentar
agino1 aginozag18

Tvrtka In-Aqua posvećuje puno pažnje educiranju i kontinuiranom usavršavanju profesionalnih instalatera. Pored seminara za osnovnu obuku trudimo se kupcima osigurati pravovremene informacije o novim proizvodima i obuku za ugradnju i korištenje uređaja i opreme. Našim kupcima osiguravamo i punu tehničku podršku pri projektiranju i ugradnji sustava za navodnjavanje, uključivo podršku na terenu i savjete putem telefona ili elektronske pošte u bilo koje doba dana. Istovremeno, kroz stalne kontakte s kupcima proširujemo i vlastita znanja praktičnim iskustvima s terena.

Blizak partnerski odnos s našim najvjernijim kupcima omogućava nam obostrano kontinuirano usavršavanje. Uz provjerenu kvalitetu i poouzdanost Rain Bird uređaja i opreme ova suradnja temelj je na kojem je izgrađena prepoznatljiva reputacija kvalitete Rain Bird sustava za navodnjavanje u Hrvatskoj.

Među našim kupcima su tvrtke specijalizirane za ugradnju navodnjavanja ali i tvrtke koje vam mogu ponuditi kompletno uređenje vrta. Kontaktirajte nas kako bismo vam preporučili odgovarajućeg izvoditelja koji će u najkraćem roku odgovoriti na vaš upit.

Kako bismo vam preporučili izvoditelja koji može najbolje odgovarati vašim potrebama, uz vaše kontakte svakako navedite lokaciju i napomenu ukoliko vam osim za navodnjavanje treba izvoditelj hortikulturnih i ostalih radova na vanjskom uređenju.

 

Kontakt:

 

 

 

 

 

 

 

     Vrtovi  |  Parkovi  |  Sportski tereni  |  Golf  |  Poljoprivreda  |  
Design&Script: INTRO