Navodnjavanje i Zalijevanje - Rasprskivači za Golf - Travnjak - Vrt |       Site map        |       Kontakt         IN-AQUA D.O.O.
CMP Savica-Šanci, Majstorska 1a, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 2404 444
Fax: +385 1 2404 900
www.inaqua.hr
Home O nama Kontakt Edukacijski centar Referentna lista www.rainbird.eu
Proizvodi
Proizvodi
Projektiranje

Tehnička podrška

Jamstva i uvjeti isporuke


Perfect Breeze

Perfect BREEZE pruža savršeno osvježenje za najvećih ljetnih vrućina. Osvježavajući interval užitka u zaklonu od bambusa i egzotičnog drveta, osvježavajući dašak atomizirane vode kojoj se može dodati i Aroma KIT. Perfect BREEZE je istinski mali potrošač vode - za jedno tuširanje od 3 minute potroši samo 4 litre vode. Savršen za plaže, bazene, wellness centre, turistička naselja.

Osvežavajuća i revitalizirajuća rosa u egzotičnom ugođaju

Perfect BREEZE se sastoji od modula tuša i od modula za zamagljivanje. Modul za zamagljivanje vodu iz opskrbnog voda dovodi do pritiska od 60 bara. Potrebno ga je priključiti na vodu i na struju, a može ga se postaviti na bilo kojoj udaljenosti od modula tuša. U modulu tuša ugrađen je prekidač koji upravlja programatorom za trajanje tuširanja.

Perfect BREEZE je izuzetno lagan za ugradnju. Fog Modul: profesionalna izvedba, 2,3 l/min, podešen na 60 bara. Može podržavati do 25 dizni od 0,2 mm, snaga 220 V – 50 Hz - 0,9 KS, kompletan s filterom 1-3 mikrona. Dimenzije Fog Modula: visina 26 cm, širina 26 cm, duljina 66  cm. Isporučuje se s 20 metara poliamidne cijevi za spajanje modula za zamagljivanje s tušem.

Tehničke informacije

Perfect BREEZE je visok 200 cm, zauzima otprilike 2 m2 prostora, a isporučuje se s drvenom šesterokutnom podnicom. Sastavljen je od bambusovih ploča i egzotičnog drveta, koji se savršeno upotpunjuju s 18 uglavljenih dizni, iz kojih izlazi ugodna i osvježavajuća rosa.

 

 
Dokumenti
 
     Vrtovi  |  Parkovi  |  Sportski tereni  |  Golf  |  Poljoprivreda  |  
Design&Script: INTRO